Nikolaj Stokholm

Mit liv som Nikolaj Stokholm
Udsolgt

Dato og tid

Lørdag 27. jan. 2018, kl. 19:00

Sted

Ringsted Kongrescenter
Nørretorv 55
4100 Ringsted

Priser

Nummereret siddeplads:
DKK 195,- + gebyr

Tilvalg

Buffet 225 kr. pr. person
KONCERTweekend 895 kr. pr. person

Nikolaj Stokholm er en af Danmarks fremadstormende komikere, der med sin medvirken i successerien 'Sjit Happens' på TV2 Zulu, har placeret sig i landets comedy elite. 
Nikolaj har altid været kendt for at have en finurligt krøllet hjerne og hans verdenssyn gennem brillerne er bare liiiidt sjovere end alle vores andres. Når dette bliver formet til jokes og leveret i hæsblæsende tempo - som han også har for vane - har publikum ikke en chance, men ligger helt og aldeles flade af grin.

Nikolajs energi og nærvær har altid nået langt ud over scenekanten. Også selvom han ikke siger noget. Fordi han stadig - uden ord - er komiker. Han står, går, falder, sidder og taler som en komiker. Men hvordan nåede han dertil?

I Nikolaj Stokholms første one-man show får publikum et unikt indblik i det liv, der hele tiden har været bestemt til at få andre til at grine. Det er på alle tænkelige måder en vanvittig sjov historie, som selvfølgelig kun kan fortælles af ham, der har været det hele igennem selv. 
Hør om den mærkværdige barndom, om nogle pinlige teenageår og om det spørgsmål, som rigtig mange har stillet Nikolaj: "Hvordan blev du komiker?"

"Hvor navlepillende, det end lyder, så har jeg ikke andet at tage mig til end at snakke om mig selv", siger Nikolaj, som har svært ved at skjule smilet i sin stemme, mens han fortsætter: "Mit synspunkt er altid min misforståelse af, hvordan verden hænger sammen. Jeg har altid følt lidt malplaceret, og det kommer tiludtryk i min måde at se tingene på, hvilket skaber nogle skæve vinkler, der gør det rigtig sjovt". 

Der kommer altså til at være masser at grine af i den halvanden time showet varer og Nikolaj løfter også gerne lidt af sløret for, hvad man skal glæde sig ganske særligt til: "Jeg synes især, at publikum skal glæde sig til juleaften 1992. Der sker der ting, som vender op og ned på min forståelse af, hvad humor er", siger Nikolaj og griner. Mere end det vil han ikke afsløre nu, men han lover, at det bliver sjovt. Rigtig sjovt. 

Nikolaj er kendt for sin rolle som Øland i den populære sitcom 'Sjit Happens' på TV2 Zulu og for sine mange værtsroller - senest i børneprogrammet 'Ultras Sorte Kageshow', 'Zulu Comedy Preview Show' og ved uddelingen af Årets Reumert 2016 sammen med Bodil Jørgensen og Rasmus Botoft. På comedy-scenen er han kendt for sine længere, finurlige historier, som er spækket med jokes - en stil, han fortsætter med i sit one-man show. 

Buffet og KONCERTweekend kan tilkøbes billetten. 

Buffet åbner kl. 17:00. Pris DKK 225,- pr. person. 
KONCERTweekend indeholder: Billet, buffet, overnatning, morgenmad og en voucher til shopping i Ringsted Outlet. Pris DKK 895,- pr. person.