Neighbours & Friends

'Kærligheden kalder'
Neighbours & Friends
Normal

Dato og tid

Lørdag 11. nov. 2017, kl. 20:00

Sted

Ringsted Kongrescenter
Nørretorv 55
4100 Ringsted

Priser

Nummereret siddeplads:
Kr. 350,- + gebyr.

Tilvalg

Buffet 225 kr. pr. person
KONCERTweekend 995 kr. pr. person

'Kærligheden kalder' er titlen på dette års koncerttur med Neighbours & Friends fra Mariehaven i Ansager.
For tredje år i træk turnerer Helge Engelbrecht og hans musikalske følge landet rundt ved efterårstiden med egne sange i et helt nyt show til glæde for et støt voksende publikum, som i den grad har meldt sig under fanerne, når det store 11-mands sommersangsorkester giver koncert.

Helge Engelbrecht & Co lover fest og farver som altid ved alle koncerter, ikke mindst på efterårsturen.
"Det bliver et helt nyt show med noget for øje, øre, sjæl og sind og dermed ord, som har fin reference til det ståsted, vi har fundet på vores egen hjemmebane i Mariehaven, hvilket vi gerne bærer videre rundt i landet. Men ellers refererer 'Kærligheden kalder' til hovedlinjen i sangen 'Vil du tænde, må du brænde' og det er jo det, det hele handler om, nemlig at brænde for sin sag. Det gør vi alle på holdet og det er en stor fornøjelse sammen at sætte musikken i bevægelse. Det bliver Neighbours & Friends på et forhåbentligt genkendeligt musikalsk niveau, medrivende, ægte og folkeligt, som vi selv kan lide det - på den gode måde".

Mange følger bandet på DK4, når der sendes fra de populære arrangementer 'Sommersang i Mariehaven', der lokker tusindvis af publikummer til Helge's baghave i lillebyen Ansager i Vestjylland. "Det har været ret vildt at opleve, hvordan tingene har taget form herhjemme om sommeren. Også i år fyldes Mariehaven af glade gæster fra hele landet. Vi har kronede dage og det er rigtig fint. Det er det også, når vi tager på turné. Forskellen på koncerterne i Mariehaven og vores shows i koncerthusene har været til at tage og føle på. Jeg tror, det har været lidt af en øjenåbner for folk, der forbinder os med de mange kendte solister, der også er på plakaten i Mariehaven. 'Kærligheden kalder' handler igen engang om vores egen koncert og vores eget materiale, hvor alle i orkestret bringes i fokus. Vi glæder os", lyder det fra Helge Engelbrecht. "Vi stiller i stærkeste opstilling og lover publikum det bedste af det bedste".

Glæd dig til Neighbours & Friends i Ringsted Kongrescenter,
Lørdag den 11. november 2017, kl. 20:00

Buffet og KONCERTweekend kan tilkøbes billetten.

Buffetten åbner kl. 18:00. Pris kr. 225,- pr. person.
KONCERTweekend indeholder: Billet, buffet, overnatning, morgenmad samt voucher til shopping i Ringsted Outlet. Pris kr. 995,- pr. person.