Musikalsk foredrag med Ole Henriksen, Bryan Rice & Camille Jones

Det bliver en god dag
Få billetter

Dato og tid

Onsdag 16. jan. 2019, kl. 20:00

Sted

Ringsted Kongrescenter
Nørretorv 55
4100 Ringsted

Priser

295 kr. ekskl. gebyr.

Hvis man skal opleve et musikalsk foredrag uden sidestykke, så skal man opleve "Det bliver en god dag".

Altid dejlige Ole Henriksen tager sammen Bryan Rice & Camille Jones ud og laver et særpræget foredrag, hvor det bliver en fest når Ole Henriksen selv optræder på de skrå brædder.
Bryan Rice & Camille Jones vil imponere med deres fantastiske stemmer!

 ”Det blir en god dag” er en farverig og eventyrlig koncert, baseret på virkelighedens eventyr i form af Ole Henriksens liv. I løbet af koncerten skal publikum på en musikalsk rejse rundt i verden, fra det lille Nibe i Nordjylland over det eksotiske Jakarta i Indonesien og til slut det glamourøse Los Angeles i USA, hvor Ole kickstartede sin karriere, blev hele verdens creme-guru og fandt kærligheden. 
 
”Det blir en god dag” er en underholdende og unik oplevelse med plads til at knibe en enkelt tåre eller to. Vi skal selvfølgelig opleve, hvordan Ole lærte at lave creme i Indonesien, men også få et dybdegående indblik i de mørkere sider af Oles dannelsesrejse og hvordan han blev til det festfyrværkeri af positiv energi, vi alle kender i dag.

Sangene er skrevet specielt til det dette musikalske foredrag, hvor komponisterne Reenberg, Munch & Lundgreen tager publikum og Cremekongen ud på en fantastisk rejse med sangene.

Efter koncerten, vil der være mulighed for at møde hele holdet inkl. Ole Henriksen, og få taget billeder.  


OBS: Har du købt billetter men glemt buffet? Tilkøb med buffet ved at KLIKKE HER