LARS LILHOLT STORYTELLER ”Kapitel 3”

Normal

Dato og tid

Onsdag 24. okt. 2018, kl. 20:00

Sted

Ringsted Kongrescenter
Nørretorv 55
4100 Ringsted

Priser

Nummeret siddeplads: 310 kr. ekskl. gebyr.

Lars Lilholt´s Storyteller-koncerter blev i sin tid startet som en mulighed for at høre hans sange i akustiske, intime, indendørs og afdæmpede versioner med de dertil hørende historier.

For sangene er ikke grebet ud af den blå luft. De har alle tilknyttede underfundige fortællinger fra Lilholts efterhånden lange liv.
I storytellerkonceptet er grundstammen fra Lilholt Band med i et intenst og stilfærdigt sammenspil. hvor der bliver givet plads til at lade instrumenterne tale i en skrøbelig balancegang mellem enkelhed og kompleksitet:

Repertoiret bliver fra hele bagkataloget samt fra det nyeste album som udkommer i foråret 2018.
Lars Lilholt er en dansk kunstner, der i årevis har kunnet samle alle generationer over hele landet. En erfaren sangskriver med et kæmpe stort talent for at bruge det danske sprog og en evne til at kommunikere gennem enkle melodier med et rodnet dybt nede i både folkemusikken, rockmusikken og den klassiske musik. Lars Lilholt, der har solgt over 2 millioner albums, har man kunnet høre på de danske scener i en menneskealder. I halvfjerdserne med folkrock-legenderne Kræn
Bysteds, siden 1983 på spillesteder og festivaller med De Lyse Nætters Orkester, Lars Lilholt Band, samt med Johnny Madsen og Allan Olsen i Dalton. Lilholt har også i årevis optrådt som solist og for nylig i duosammenhæng med Shaka Loveless.

Man kan glæde sig til denne spændende Storyteller-koncert d. 24 oktober 2018, kl.  20.00

Gert Vincent på el- og akustisk guitar
Tom Bilde på bas, banjo og mandolin
Kristian Fogh trakterer allehånde tangenter
Eddi Jarl på slagtøj.
Alle synger desuden fremragende kor.

Buffet kan tilkøbes billetten.
Buffetten åbner kl. 18:00. Pris DKK 225,- pr. person,

OBS: Har du købt billetter men glemt buffet? Tilkøb med buffet ved at KLIKKE HER