Kant, Kærlighed og Kaos!

Foredrag med tv-kokken Claus Holm
Normal

Dato og tid

Tirsdag 13. mar. 2018, kl. 19:00

Sted

Ringsted Kongrescenter
Nørretorv 55
4100 Ringsted

Arrangør

Tikko

Priser

Billetpris: 249 kr. ekskl. gebyr

Det er morsomt, tankevækkende, inspirerende og så det mæ fynsk accent, når det er bedst!

Kom med til et fantastisk underholdende og energisk foredrag med den begejstrede kok, som har en kæmpe kærlighed til mad. En kok som sætter en stor ære i sit fag, og som kæmper for smagen, kvaliteten og at vi alle har ret til et ordentligt måltid mad – uanset vores økonomiske formåen. Men også for at vi skal være realistiske, når det kommer til vores sundhed. Alle skal kunne følge med – vi skal møde råvarerne i øjenhøjde og med fornuftige ambitioner. Det ene må og skal ikke udelukke det andet.

Ifølge Claus Holm handler det at spise om at leve, ikke at overleve. Derfor skal vi træffe de rette valg, når det drejer sig om vores mad. Vi skal spise gode og ordentlige varer og lave mad, som smager fantastisk. Vi skal huske smagen og være stolte over at spise den mad, som vi serverer, netop fordi den er frisk og ikke kan holde i fem år.

På denne aften vil Claus tage dig på en tur gennem:

•Smagskompasset – og de fem smage


•Lidt om at være tv kok


•Angsten for at slå til -  og drømmen om at være Jamie Oliver


•Alt det maden, måltider og bordet kan


•Lidt om at elske den hverdag du er i


•Og så lover han dig, at  du går hjem efter en tur rundt i alle følelser, og med et par ting, du ikke vidste om Holm!


Om Claus Holm

Claus er uddannet kok, og påstår, at han har nydt hvert eneste sekund af sin 31-årige karriere. Han er ambitiøs, kæmper for smagen og de gode råvarer og så har han arbejdet som kok mange forskellige steder – også i Cairo og Zürich.

Claus fik sit store folkelige gennembrud, da han i 2002 blev fast kok på Go’ Morgen Danmark, Go´Danmark og Go´Appetit på TV2 og har siden underholdt de morgenfriske danskere med fokus på smag og mad i øjenhøjde. I dag er han indehaver af sin egen virksomhed, hvor der produktudvikles, skrives kogebøger (19 stk.!), udvikles køkkenserier (potter og pander) samt arrangeres kokkeskoler.

Han har derudover tidligere haft restaurant Gaasen, der opnåede to stjerner i den Danske Spiseguide.

Vi håber at se dig til en fantastisk aften, hvor du virkelig kommer til at mærke Claus’ usædvanligt store fortælleglæde og hans enorme begejstring for at sanse og opleve det, som mad kan gøre ved os mennesker. Vi lover kant og kærlighed, og at Claus Holm kommer til at give den fuld gas. Og så har han sin nyeste kogebog med.