Folkeklubben

Folkeklubben
Normal

Dato og tid

Lørdag 14. okt. 2017, kl. 20:00

Sted

Ringsted Kongrescenter
Nørretorv 55
4100 Ringsted

Priser

Ståplads
kr. 220,- + gebyr

Tilvalg

Buffet 225 kr. pr. person
KONCERTweekend 995 kr. pr. person

Folkeklubben udsendte den 26. august 2016 deres tredje album 'Slå flint!' - en plade, der fuldender en trilogi, som startede med 'Nye Tider' i 2013 og 'Danmarksfilm' i 2014.
Inspireret af den ikoniske tennishelt Torben Ulrich og hans frisættende filosofi om at gå efter det perfekte slag i stedet for at tænke på sejr eller nederlag, er Folkeklubben gået efter at lave dén frigjorte og legende plade, som kun erfaringen fra efterhånden 600 koncerter rundt i landet giver. 
Førstesinglen 'Overlæge Jacobsen' har været 30 år undervejs, mens de fleste sange på albummet er skrevet og indspillet under en heftig turnéaktivitet, der har spændt vidt; fra sognegårde, kroer og musikforeninger over rockklubber, spillesteder og festivaler. Det er rendyrket folk, store (p)opsange samt hårdtslående rock'n'roll, bundet sammen af dét tekstunivers, der umiskendeligt er Folkeklubbens.

Uden galskab - ingen lidenskab!
På debutalbummet 'Nye Tider' delte sange som 'Fedterøv' og 'For Pengene' lussinger ud på spillesteder og radioer landet over. 
På 2'eren 'Danmarksfilm' tog bandet den snørklede vej ud i et Danmark, der spænder fra Dybbøl i syd til den fiktive Rimmerby Strand i nord. Over Bagenkop Havn og værtshuset på Vesterbro til Djævlebakken ved Psykiatrisk Hospital i Aarhus: "Det er smukt. Det er større end du troede. Det er godt for det, der er oppe i dit hoved"

Orkstrets tredje album 'Slå flint!' blev modtaget med en perlerække af flotte anmeldelser og gik direkte ind som nummer 1 på den danske albumhitliste. 
Albummet blev af musikmagasinet GAFFA kåret som årets danske udgivelse, og det er med disse sange - og et bagkatalog fyldt med hits om fedterøve, Danmarksfilm og andre opsange - at man kan opleve den travle trio i Ringsted Kongrescenter, 
Lørdag den 14. oktober 2017, kl. 20:00

Lyt til og se videoen til orkestrets store hit 'Torben Ulrich' med det fængende og programerklærende omkvæd: "Der er sol over Danmark" >

Fil folkeklubben_-_torben_ulrich_-_officiel_video

Du kan også lytte til singlen 'Fedterøv' >

Fil folkeklubben_-_fedteroev_officiel_video

Buffet og KONCERTweekend kan tilkøbes billetten.

Buffetten åbner kl. 18:00. Pris kr. 225,- pr. person.
KONCERTweekend indeholder: Billet, buffet, overnatning, morgenmad samt en voucher til shopping i Ringsted Outlet. Kr. 995,- pr. person.