Andreas Bo

Comedyshow 'Fifti-Fifti'
Andreas Bo
Normal

Dato og tid

Fredag 31. mar. 2017, kl. 20:00

Sted

Ringsted Kongrescenter
Nørretorv 55
4100 Ringsted

Priser

Nummereret siddeplads:
Kr. 275,- + gebyr.

Tilvalg

Buffet 225 kr. pr. person

Andreas Bo er en af Danmarks mest alsidige komikere. I sine 2 tidligere shows har Andreas Bo forsøgt at gøre sig klog på, om han - med tanke på hans ekstraordinære talent for parodi - er et Plagiat eller en Original.
I comedyshowet FIFTI-FIFTI kaster Andreas en mønt op i luften og joker med, hvor meget tilfældet egentlig har betydning for vores liv og hverdag. 

Publikum vil også være vidne til, at hver enkelt aften kan udfolde sig forskelligt, alt efter hvad tilfældet dikterer.

Det er Andreas Bos tredje comedyshow. Det bliver også det sjoveste, lover han.  En perfekt og velkendt blanding af parodier, stand-up, musik og alt det som publikum kan lide ved Andreas: Det uforudsigelige, evnen til at gribe nuet og lade sig inspirere af tilfældet og af titlen 'FIFTI-FIFTI'.
"Jeg vil lade tilfældet, skæbnen og mønten afgøre en del af aftenen sammen med publikummet", siger han.

Og hvad med titlen 'FIFTI-FIFTI'? Er det en stavefejl, vil nogle spørge? Nej - det er Andreas Bos hyldest til den fynske dialekt han er vokset op med. Men det er også spændingen ved en situation, der kan gå to forskellige veje. 
Bliver det en dreng eller en pige? Skal man køre til højre eller venstre? Er man købt eller solgt? Vi kender ikke udfaldet af showet, men det bliver sjovt, og der er vel i hvert fald 50% chance for at det bliver plat!

Glæd dig til Andreas Bos ekstra show i Ringsted Kongrescenter,
Fredag den 31. marts 2017, kl. 20:00

Buffet kan tilkøbes billetten.
Buffetten åbner kl. 18:00. Pris kr. 225,- pr. person.