Allan Olsen

Solo
Allan Olsen
Få billetter

Dato og tid

Fredag 26. jan. 2018, kl. 20:00

Sted

Ringsted Kongrescenter
Nørretorv 55
4100 Ringsted

Priser

Nummereret siddeplads:
Kr. 285,- + gebyr

Tilvalg

Buffet 225 kr. pr. person
KONCERTweekend 895 kr. pr. person

Allan Olsen står mere og mere som et fyrtårn på den danske musikscene.
Ikke mindst som solist i ordets egentlige forstand - alene på scenen, foran et kræsent og lyttende publikum. Med få og enkle virkemidler.

I disse uger er Olsen atter på nationens læber med sin nye plade 'Hudsult'.
'Hudsult' er et dobbelt-album bestående af 9 nye studieindspilninger samt optagelser fra Allan Olsen og Band's efterårsturné 2016.
'Hudsult' har som så ofte før slået 'ringe i vandet' i den offentlige debat. For Allan Olsen formår som få af sine kolleger at omfatte dagsaktuelle vinkler og omsætte dem til både humor og skarp, smuk lyrik. 

I 2015 debuterede Allan Olsen som forfatter med den meget roste erindringsbog 'Tilfældigt Strejfet'.
'Tilfældigt Strejfet' fik pressen til at tale om passager af Hemingway'sk styrke. Bogen er en hæsblæsende karusseltur gennem Allan Olsens opvækst i små kår, ungdomsoprør og hans spæde start som sangskriver.
'Tilfældigt Strejfet' fik ved udgivelsen en varm modtagelse i pressen og var fra starten en bestseller.

Ny solo-turné 2018
Allan Olsen og Band har netop påbegyndt denne sommers festival-koncerter, men i januar og februar 2018 vil Olsen efter sit band-projekt atter rimpe op i sin solo-bagage og begive sig afsted som rejsende i det helt fundamentale: Én mand alene på scenen.

Der bliver tale om en relativt begrænset, men eksplosivt opsat solo-turné, på de allerbedste scener i landet.
Koncertsteder og teatre, hvor omgivelserne fra første spadestik er tiltænkt oplevelsen mellem den optrædende og publikum.

Allan Olsen's live-repertoire spænder over hele hans brede sangkatalog, der gør brug af alskens genrer - fra rock og punk til folk, rap og á capella. 

Ingen danske sangskriver nyder større respekt og anerkendelse, end Allan Olsen. 
Efter i alt 20 plade-udgivelser og tusindvis af koncerter er Allan Olsen altid garant for et sjældent højt niveau ved sine optrædender. Måske fordi han aldrig har mistet respekten for sit dejlige publikum:

Mikael K. drager som speciel guest med på Allan Olsens turné.

Buffet og KONCERTweekend kan tilkøbes billetten.

Buffetten åbner kl. 18:00. Pris kr. 225,- pr. person.
KONCERTweekend indeholder: Billet, buffet, overnatning, morgenmad samt en voucher til shopping i Ringsted Outlet. Kr. 895,- pr. person.